ΨΥΧΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο λογοθεραπευτής Αντώνιος Αν. Μαυριός, στη Ρόδο, παρέχει μία σειρά από ψυχοδιαγνωστικές υπηρεσίες, με στόχο την έγκυρη διάγνωση, αλλά και την άμεση και άριστη αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος και αν αντιμετωπίζετε. 

Χρησιμοποιεί στο γραφείο του τις τελευταίες εκδόσεις ψυχομετρικών εργαλείων (σταθμισμένες στα ελληνικά δεδομένα). Έχει εκπαιδευτεί στη χορήγηση WISC-V και WIPPSI-III (κλίμακες που αφορούν παιδιά 3,5 έως 17 ετών), που αποτελούν τα πιο έγκυρα μέσα μέτρησης του γενικού δείκτη νοημοσύνης ενός παιδιού και βοηθούν στην πρόγνωση μαθησιακών δυσκολιών, στην παρακολούθηση της εξέλιξής τους και στην παρέμβαση σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Επίσης, με τη μέθοδο της ψυχοθεραπείας καταφέρνει να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, ώστε να βοηθηθούν και να γνωρίσουν καλύτερα τους εαυτούς τους, να βρουν τα πατήματα της ζωής τους και τους στόχους αυτής.

​​​​​​​​​​​​​​Πρόκειται πολλές φορές για μια επίπονη διαδικασία, ένα "χειρουργείο" ψυχής, όπου ο πελάτης αναβιώνει τραύματα, φέρνοντας από το ασυνείδητο, στο συνειδητό συναισθήματα καλά κρυμμένα. Πρωτόγνωρη διαδικασία, με το πέρας της οποίας, το άτομο νιώθει πιο δυνατό, ωριμότερο συναισθηματικά και σίγουρα πιο ισορροπημένο.

Το μυστικό, σε πρώτη βάση, για μια πετυχημένη ψυχοθεραπεία, είναι ο πελάτης να θέλει πραγματικά να βοηθηθεί. Για να υπάρξουν θεραπευτικά αποτελέσματα, ο θεραπευόμενος θα πρέπει να δώσει τα κλειδιά της ψυχής του στο θεραπευτή.

​​​​​​​Μ' αυτό τον τρόπο, ενισχύεται το ανοσοποιητικό του ψυχισμού, βοηθώντας τον θεραπευόμενο να αντιμετωπίσει τα περασμένα, που έβαζε άλλοτε με μαεστρία κάτω απ' το χαλί και να διαχειριστεί τα επόμενα θέματα που θα προκύψουν από αστάθμητους παράγοντες. Κι αν οχυρώνεις το "εγώ" σου μέσα απ' αυτή τη διαδικασία, γιατί να μην το δοκιμάσεις;